Gå med!
SARE öst
Kontakta ledningen och event-anmälningar: sareost(a)gmail.com
Mötessponsorer

 
Tack alla sponsorer senaste 2 åren! 

 

Search
Tuesday
Aug222017

Den 7:e september anordnar SARE Öst en kravträff i Stockholm. 

Klockan 16:30 ses vi för en after work där Samuel Hällström inleder en diskussion om hur man kan få samsyn om kravarbetet i ett projekt.

En AW med gott att dricka och KRAV i fokus!

 

Då platserna är begränsade så gäller först till kvarn,

anmälan sker till sareost@gmail.com (Ange namn, företag och telefon i anmälan) senast 4/9.

Wednesday
Apr262017

SARE Öst anordnar en kravträff i Stockholm 17 maj kl 16:30-18:00

Den 17 maj kl 16.30 anordnar SARE en kravträff hos Trafikförvaltningen på Lindhagensgatan 100 i Stockholm. Ämnet är olika typer av krav; vilka använder man och när, vilka typer passar bättre eller sämre för specifika användningsområden?

Vi sätter igång med arbetet direkt vid 16:30 med en gemensam inledning, varefter vi delar upp oss i mindre grupper för fördjupning och summerar sedan gemensamt innan vi bryter upp runt 18:00. 

Då platserna är begränsade till 20 så gäller först till kvarn,
anmälan sker till sareost@gmail.com (Ange namn, företag och telefon i anmälan) senast 15 maj.

Hjärtligt välkomna!

Wednesday
Apr262017

Anteckningar från Kravfrukosten 29/3-2017 hos ADDQ

I bifogad fil kan Ni hitta texterna från våra blädderblock: Kravfrukost 2017-03-29

Stort tack till ADDQ som arrangerade och alla deltagare som gjorde detta möjligt.

Friday
Feb242017

NYTT DATUM för KRAVFRUKOST I STOCKHOLM 29/3-2017 7:30-9:00

Den 29e mars anordnar SARE Öst en kravfrukost hos ADDQ (Wallingatan 2, 1tr) på temat hur vi sätter igång vårt kravarbete kring en ny produkt eller tjänst. Vilken metod väljer man, vad angriper man först, och varför?

Vi samlas från kl 07.30 för en mindre frukost, och siktar på att sätta igång det riktiga arbetet kl 8  med diskussion i mindre grupper och en gemensam uppgift och avrundar vid 9-tiden. Vi från SARE sammanställer materialet för att presentera det på hemsidan efteråt.

Då platserna är begränsade till 15 så gäller först till kvarn, anmälan sker till sareost@gmail.com (Ange namn, företag och telefon i anmälan).

Varmt välkomna!

Friday
Apr082016

KRAVFRUKOST PÅ VETEKATTEN I STOCKHOLM 12/5 7:30-8:30

Nu är det dags att fortsätta med våra Kravfrukostar. Vi träffas över en morgonfika och pratar krav i små grupper (runt de flesta borden ryms 4-5 personer). Träffa andra kravare och bolla problem, tankar och idéer. Tanken är att vi under fikat under informella samtal tillsammans pratar om krav inga frågor är för små eller för stora. Har du fastnat på formuleringen av ett krav, ta med det så bollar vi detta… Denna gång tänkte vi fokusera på:
  •  Hur passar krav in i det agila arbetssättet?
  • Vad ska vi ta med oss från vattenfallsmetoden?

Plats: Vetekatten, Kungsgatan 55. (gå in genom ingången Kungsgatan/Klara Norra Kyrkogata) Vi sitter vid borden ut mot Kungsgatan. Det kommer finnas SARE-skyltar på våra bord.

När: 12/5 Drop in från 7:30 och vi slutar vid ca. 8:30. Du väljer själv vilken tid du vill delta.

Kostnad: Vi är glada att kunna meddela att Kiwano Consulting går in som sponsor till vår kommande Kravfrukost den 12/5. Kiwano Consulting bjuder deltagarna på frukostfralla med tillhörande dryck. Besök gärna deras hemsida www.kiwanoconsulting.se.

Anmälan: Ingen anmälan krävs men skicka gärna en kommentar att Ni kommer till sareost(a)gmail.com eller kommentera under aktiviteten på LinkedIn så vi kan förvarna Vetekatten.

Hoppas vi ses!

SARE-Öst